Yulia Ponomareva

Otel Yöneticiliği, Rusya

Özyeğin Üniversitesi’nde uluslararası öğrenci olarak çok keyifli zaman geçirdim. Türk kültürünü öğrenmiş, dünyanın değişik yerlerinden çokça arkadaş edinmiş, dostça bir ortamda bulunmuş ve inanılmaz kampüs aktiviteleri gerçekleştirmiş oldum. Bu harika akademik bilgi ve misafirperverlikleri için tüm hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle mezun olacağım için ve ÖzÜ ile olan öğrenci yaşamımı bitireceğim için çok üzgünüm. Ama bir diğer yandan edineceğim başarılarla üniversitemi heyecanlandıracağım için çok heyecanlıyım.