Najib Alajati

Endüstri Mühendisliği, Suriye

ÖzÜ’de geçirdiğim dört sene olağanüstü, unutulmaz anılar ve dostluklarla doluydu ve ikinci ailem diyebileceğim yer haline geldi Özyeğin Üniversitesi benim için. Şimdi tüm hocalarıma, yüreklendirmeleri ve emekleri için teşekkür etme vakti. Onların motivasyonları bizi de motive etti ve ortaya çok güzel çalışmalar ve projeler çıkmış oldu. Uluslararası ofise tüm yardımları için şükranlarımı sunuyorum. Bunların dışında Üniversite’nin tüm idari çalışanlarına bize bu imkanları sağladıkları için sonsuz teşekkürler. ÖzÜ ile ilgili her şeyi özleyeceğim, bu günleri ve İstanbul’u asla unutmayacağım.

About

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ), akredite edilmiş ve uluslararası saygınlığı olan bir girişimci araştırma üniversitesidir. Uluslararasılaşma süreci, eğitim-öğretim, araştırma, toplumsal katkı ve öğrenci deneyimi kalitesini artırmak için stratejik bir şekilde planlanmıştır.

İletişim Bilgileri

Uluslararası Ofis