Abdulvakhkhobi Muminjoniyon

Uluslararası Finans, Tacikistan

Özyeğin Üniversitesi’nin sunduğu eğitim ve deneyimler benim tam aradığım şeylerdi. Bu sebeple ÖzÜ’yü seçtim. Buradaki her bir hoca dünyadaki en iyi üniversitelerden mezun. Hepsinin ötesinde eğitim İngilizce ve üniversite geniş bir uluslararası kültür üzerinde oluşmuş.Girişimcilik ruhu neredeyse her öğrencide görülebiliyor. ÖzÜ’de okuyarak profesyonel hayatımda kullanacağım bilgiler edinmiş ve hayat boyu sürecek dostluklar kazanmış oldum.