Waqas Hussain

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Yüksek Lisansı, Pakistan

Özyeğin’de Pakistan’lı ilk mezun olmak beni çok gururlandırıyor. Yüksek lisans için Türkiye’ye gelmeyi hiç düşünmemiştim, her zaman Amerika, Kanada ya da İskandinav ülkeleri planlarım arasındaydı. Ama kader beni buraya getirdi ve bu kararımdam her geçen gün daha da memnun kaldım. ÖzÜ’yü seçtim çünkü, Özyeğin Türkiye’nin önde gelen araştırma üniversitelerinden. Yüksek lisansımı Özyeğin’de tamamlamamın ardından doktora çalışmalarıma da burada devam etmeyi düşünüyorum. İstanbul’da yaşamayı ve Türk mutfağını da çok sevdiğimi ayrıca belirtmek isterim.